MU Event

Van sporten, tot samen in actie komen voor een goed doel!

Sporten

Samen sporten is een van de meest relaxte manieren om samen op te trekken. Verschillende Man United CLUBS in Nederland hebben bijvoorbeeld een wielrenteam, zaalvoetbalteam of tennisteam. Mannen die wekelijks lekker sporten en na afloop blijven hangen om niet alleen de wedstrijd te ‘evalueren’, maar juist voor gezelligheid en ontmoeten.

Start je eigen Man United sportteam. Daag mannen uit om eens per week tijd te nemen en Man United ondersteunt je met organisatie en input voor de ‘derde helft’!  Voor meer info; mail naar info@manunited.nl

Evenementen

Man United Nederland, maar ook lokale Man United CLUBS, organiseren met grote regelmaat evenementen. Voorbeelden van evenementen zijn vader-zoon dagen, samen voetbalwedstrijden kijken op groot scherm, mannendagen met relevante thema’s.

Goede doelen

De mannen van Man United komen niet zichzelf  in actie, maar hebben als doel iets goeds bij te dragen aan de wereld. Dit wordt gedaan door het organiseren van sponsoracties die concrete projecten mogelijk maken. Niets mooiers dan samen in actie komen en te gaan voor het beste resultaat!